Dah bosan dengan bingkai gambar yang tergantung di rumah atau di pejabat?
Sedang mencari hiasan menarik untuk rumah baru?
Ingin menambah keserian kamar tidur dan ruang tamu?
Mahu membeli hadiah perkahwinan atau hadiah hari jadi yang unik dan menarik?
Mungkin koleksi kami yang perlu anda dapatkan!

Jumaat, 25 Oktober 2013

Produk Baru: Khat Kufi

Salam. Memang sudah lama blog ini tidak dikemaskini. Hinggakan banyak-banyak promosi tidak sempat  di kemaskini di dalam blog. Harap-harap pengunjung setia blog ini sentiasa melihat promo yang kami update di Facebook.
Kita kembali ke topik asal dimana kami memperkenalkan Khat Kufi sebagai produk terbaru kami. Didatangkan dalam dua set iaitu Allah Muhammad dan Empat Zikir yang sangat istimewa.

WK-01
Size:(30cm x 35cm)
 WK-02
(30cm x 30cm)

Anda boleh memilih warna tulisan dan background. Bahagian luar khat kufi ini adalah kaca. Manakala pilihan untuk bingkai terdapat di dalam hitam dan putih. Usah bimbang kerana kami akan memastikan tiada kerosakan semasa penghantaran. Frame ini akan dibungkus dalam 'bubble wrap'.Tempoh siap antara seminggu hingga dua minggu. Jom deko rumah anda dengan kufi khat yang eksklusif ini sambil mengingatkan diri kita kepada Allah s.w.t.
Contoh warna hijau dan bangkai putih

Harga Set Allah Muhammad : RM 168.00 termasuk postage.
Harga Set  4 Zikir : RM 278.00 termasuk postage.

Hubungi kami untuk membuat tempahan.

1 ulasan:

  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

    BalasPadam