Dah bosan dengan bingkai gambar yang tergantung di rumah atau di pejabat?
Sedang mencari hiasan menarik untuk rumah baru?
Ingin menambah keserian kamar tidur dan ruang tamu?
Mahu membeli hadiah perkahwinan atau hadiah hari jadi yang unik dan menarik?
Mungkin koleksi kami yang perlu anda dapatkan!

Jumaat, 24 Januari 2014

Cerita 2014

Salam buat semua. Hari ini sudah hari ke 25 dalam bulan Januari 2014. Asyik tertangguh sahaja untuk update di blog. Sebenarnya untuk tahun 2014, kami menjanjikan sedikit penambahan alat dekorasi rumah. Antaranya kami sudah pun mempunyai rangkaian pilihan untuk digital wallpaper mural yang terkini dan moden. Harga memang agak mahal, namun berbaloi dari segi kualiti dan end result. Sesuai untuk anda yang mempunyai budget yang besar dan inginkan kelainan atau keunikan. Saiz juga boleh diperincikan mengikut keluasan dinding rumah anda (tidak terhad). Ianya akan dipasang oleh pakar pemasangan yang akan datang ke rumah anda. Cuma buat masa ini, kami hanya menyediakan perkhidmatan di sekitar Johor Bahru, Kulaijaya dan kawasan di bahagian Johor selatan.
Manakala untuk golongan yang mempunyai budget yang sedikit, tetapi nak pasang wallpaper, kami menawarkan budget wallpaper yang murah namun tetap berbaloi dari segi. Hanya RM 75/roll anda boleh dapatkan wallpaper bersaiz 45cm x 10meter. (Harga diskaun untuk pembelian 3 roll). Cara pemasangan juga mudah semudah menampal sticker. Corak dan design boleh lihat di facebook Damia Damishqi atau Damia Damishqi Wallclock.
Antara contal Digital Wallpaper Mural
Antara contoh Budget Wallpaper

Semoga anda semua gembira dengan produk yang kami bawakan dan terus menyokong kami.

2 ulasan:

 1. cantik nian wallpaper nya.. sangat cocok untuk dekorasi ruangan modern

  salam
  modern wall clock

  BalasPadam
  Balasan
  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

   Padam